eur:
394.12
usd:
364.9
bux:
65498.37
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Helyközi autóbuszukra váró utasok sora a Volánbusz Zrt. Újpest-Városkapu autóbusz-végállomásán. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Több száz új járművet vásárol a Volánbusz

A Volánbusz az idén ír ki tendert 574 új busz beszerzésére, a győztessel várhatóan jövő tavasszal szerződik.

Jövő év végéig a tervek szerint további 574 darab új, két- és háromtengelyes, dízelüzemű, helyközi kivitelű autóbuszt szerez be a Volánbusz Zrt.

A Volánbusz tervei szerint még idén év végéig kiírja az 574 járműre szóló közbeszerzési eljárást, a tender nyertesével várhatóan 2021 tavaszán fog szerződést kötni a vállalat. A Volánbusz kiemelt célja a biztonságos és kényelmes utazás biztosítása, az utazási igények legmagasabb szintű kiszolgálása és a szolgáltatási színvonal emelése, és mindezek legfontosabb pillére a járműállomány nagy arányú modernizációja.

A már megvalósult beszerzéseknek köszönhetően

az elmúlt két évben 866 új és újszerű autóbusz állt forgalomba

a Volánbusznál és jogelőd társaságainál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×