INFORÁDIÓ 
2021. január 16. szombat
Gusztáv

3-as metró

metrófelújítás

füstpróba

népliget

pöttyös utca

Menetrend szerint fog füstölni a 3-as metró

Menetrend szerint fog füstölni a 3-as metró

Infostart

Hivatalos hatósági füstpróbákkal folytatódik a tesztelés az M3-as metróvonal felújítás alatt álló déli szakaszának állomásain.

A BKV Zrt. Metró Felújítási Projekt Igazgatósága arról tájékoztat, hogy az M3-as metróvonal felújítás alatt álló déli szakaszán szeptember végéig a hő- és füstelvezető rendszer megfelelőségének tesztelését végzik. A próbák célja az új berendezések hatékony működésének ellenőrzése.

A mintegy másfél hónapig tartó tesztsorozat hat helyen zajlik, és helyszínenként várhatóan négy-öt napig tart. A metró szellőző kivezetésein füst kiáramlására lehet számítani, naponta akár több alkalommal is. Az előállított égésterméknek sem az állomások kijelölt biztonsági zónáiban, sem a felszíni füstkivezető nyílások környezetében nincs egészségkárosító hatása.

A Népliget metróállomáson jövő kedden 10–17 óra között lesz a próbra, emiatt a Nagyvárad tér és Ecseri út állomások közötti szakaszon tapasztalható majd füstkiáramlás.

A Pöttyös utca metróállomáson jövő csütörtökön 10-17 óra között tesztelnek, akkor az Ecseri út és Határ út állomások közötti szakaszon lesz füstkiáramlás.

Nyitókép: BKV
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018