eur:
395.42
usd:
364.53
bux:
65618.14
2024. március 19. kedd Bánk, József
A Balatoni Vízirendészet Fonyódi Rendőrőrs rendőrei járőröznek a Balatonon a 46. Kékszalag Audi Nagydíj Balaton-kerülő vitorlásverseny sérült hajói után kutatva Fonyód és Badacsony között 2014. július 11-én.
Nyitókép: MTI/Varga György

A Balaton eme rejtélyét rendőrök fogják kibogozni

A magyar tenger nyugati medencéjében az erősödő szélben gazdátlanul hánykolódott egy vitorlás - kiderül majd, hogy került a vízbe a kormányosa.

A Balatoni Vízirendészet ügyeletére csütörtök éjjel segélykérés érkezett: emberek nélkül sodródó hajó van a vízen Ábrahámhegynél.

Az ügyről a somogyi rendőrség számára egyelőre annyi dereng, hogy a hajó kormányosa horgászni indult, de egy szerencsétlen mozdulat miatt kiesett a hajóból, amelybe az erősödő szélben már nem tudott visszajutni, a partra úszva viszont tárcsázni tudta a segélyhívót (1817 és 112).

A hajót a fonyódi vízirendőrök fogták be az északi parttól 1 kilométerre, a járműnek nem esett baja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Ukrajna közben egy átfogó orosz offenzíva elhárítására készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×