eur:
395.19
usd:
364.24
bux:
65848.51
2024. március 19. kedd Bánk, József
Az Országgyűlés plenáris ülése 2019. december 3-án.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Nyilvánosak a vagyonnyilatkozatok

Az országgyűlési képviselők és a nemzetiségi szószólók is eleget tettek a január 31-ei határidőig vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségüknek az Országgyűlésről szóló 2012. évi törvény alapján - közölte Hargitai János (KDNP), az Országgyűlés mentelmi bizottságának elnöke.

A bizottsági elnök tájékoztatása szerint a 197 országgyűlési képviselő, a nemzetiségi képviselő és a 12 nemzetiségi szószóló leadta a saját és a vele közös háztartásban élő házas- vagy élettársának, gyermekeinek vagyonnyilatkozatát.

Az országgyűlési képviselő, a nemzetiségi képviselő és a nemzetiségi szószóló saját vagyonnyilatkozata nyilvános, és február 1-jétől megtekinthető az Országgyűlés honlapján a képviselő, illetve a szószóló neve alatt.

A vonatkozó törvények szerinti vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségüknek a fenti határidőben szintén eleget tett az Állami Számvevőszék elnöke, alelnöke, a Gazdasági Versenyhivatal elnöke, elnökhelyettesei és a Versenytanács tagjai, a Költségvetési Tanács elnöke, a Közbeszerzési Hatóság Tanácsának elnöke és tagjai, a legfőbb ügyész, legfőbb ügyész helyettesei, a Magyar Nemzeti Bank elnöke, alelnökei és a Monetáris Tanács tagjai, valamint a felügyelő bizottság tagjai, a médiatanács elnöke és tagjai.

A tisztségviselők saját vagyonnyilatkozata szintén nyilvános, és február 1-jétől megtekinthető az Országgyűlés honlapján (www.parlament.hu) a tisztségviselő neve alatt - közölte a bizottság KDNP-s elnöke.

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: Vlagyimir Putyin az a rangidős vezető, akire történelmi igénye van az orosz népnek
aréna

Seremet Sándor: Vlagyimir Putyin az a rangidős vezető, akire történelmi igénye van az orosz népnek

Vlagyimir Putyin 87 százalékos választási győzelme nagyjából megfelel az orosz szavazói szándéknak – mondta Seremet Sándor az InfoRádió Aréna című műsorában. A Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója beszélt az oroszok rangidős vezető iránti történelmi vágyáról, az orosz média működéséről, a Kreml bástyáiról és arról is, hogy rövid távon a szankciós ütéseket képes kiállni az orosz gazdaság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×