eur:
393.75
usd:
365.14
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Összetört taxi a Vecsés-Kertekalja vasúti megállóhely közelében, miután vonattal ütközött 2019. november 10-én. A balesetben senki nem sérült meg, a sofőr az ütközés előtt ki tudott szállni az autóból.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Hajmeresztő részletek a vecsési vonatbalesetről

Egy taxis vasárnap Vecsésen becsúszott autójával a vasúti átjáróban a peron és a vágány közé, a kavicságyba.

A sofőr mindent megtett, hogy autója kiszabaduljon a csapdából, de lecsukódott előtte és mögötte a sorompó, így végül fel kellett adnia - a vonat megérkezése előtti utolsó pillanatban kiugrott és ez megmentette az életét. A szerelvény viszont ripityára törte a sárga fóliás taxit.

"Kollégánk nem sérült meg, de szörnyen megviselték a történtek, senkinek nem akar beszélni róla. Érthető, hiszen elveszítette az autóját, a munkáját. Most otthon pihen, próbálja újratervezni az életét" – mondta a Blikknek a 6x6 taxitársaság egyik munkatársa.

A helyiek szerint nagyon csukódik le a sorompó és olyan sűrűn, gyorsan jönnek a vonatok, hogy vannak, akik gyalog is rettegnek itt átkelni. Az autós balesetek sem ritkák, egy helyi szerint az átkelés felér egy bátorságpróbával.

A balesetet okozó taxisofőr elveszítette a munkáját, de ellene a közlekedés elleni bűncselekmény elkövetése miatt nyomoz a hatóság – közölte a Pest megyei Rendőr-főkapitányság.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×