eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt (k), Soproni Tamás (b) VI. kerületi közös ellenzéki polgármesterjelölt (Momentum), Gy. Németh Erzsébet XVII. kerületi közös ellenzéki polgármesterjelölt (DK) és Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke (j2) sajtótájékoztatót tart a Kossuth térnél 2019. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Karácsony Gergelynek van elképzelése arról, ki rögzítette a felvételt

Az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje ugyanakkor biztos abban, hogy nem az vette fel a csütörtökön kiszivárogtatott beszélgetést, akivel a diskurzust folytatta - mondta a politikus az ATV esti műsorában.

Karácsony Gergely az Egyenes Beszédben a hangfelvételről azt mondta: egy magánbeszélgetést folytatott, márpedig a barátaival az ember más hangnemet is megenged magának.

"Nem gondoltam azt – és ez egy hiba -, hogy ott tart ma Magyarország, hogy egy ellenzéki politikus még a barátaival sem oszthat meg dolgokat" - fogalmazott a politikus.

A felvétel végén Tóth Csabáról, az MSZP zuglói elnöke kerül szóba, róla Karácsony azt mondja, hogy mindig is rossz viszonyban álltak. A beszélgetőtársa megkérdezi, igaz-e, hogy megfenyegette a polgármester családját, mire ő így felel: "Ne viccelj. Többször."

Karácsony Gergely erről az ATV-ben azt mondta ő a felvételen nem beszélt Tóth Csabáról a fenyegetés kontextusában, és a felvételt úgy vágták össze, hogy úgy tűnjön, mintha azt állítaná, hogy a zuglói szocialista politikusról beszélne, pedig ez nincs így.

Tóth Csaba minderről több fórumon is úgy nyilatkozott, nincs konfliktusa Karácsonnyal, aki "sehol nem állítja, hogy ő bármikor megfenyegette volna."

Karácsony Gergely korábban közölte, feljelentést tesz a róla kiszivárogtatott hangfelvétel miatt, amelyet manipuláltnak tart.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×