eur:
394.65
usd:
370.61
bux:
66461.97
2024. április 16. kedd Csongor

Letartóztatták az embereket benzinnel lelocsoló nőt

Elrendelte a Székesfehérvári Járásbíróság egy hónapra annak a székesfehérvári nőnek a letartóztatását, aki ellen emberölés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség, mert benzinnel locsolt le több embert vasárnap délelőtt egy bevásárlóközpont előtt, és meg akarta gyújtani őket.

A Székesfehérvári Törvényszék közleménye szerint a végzés nem jogerős, mert a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.

A bíróság azzal indokolta döntését, hogy a nő esetében fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, és az előzmények miatt újabb, szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követhet el.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn azt közölte: egy 59 éves nőt vettek őrizetbe, aki benzinnel locsolt le több embert, amikor egy korábbi sérelem miatt két család között veszekedés és dulakodás tört ki. A benzint azért nem tudta begyújtani, mert az egyik sértett kirúgta az öngyújtót a kezéből.

Az esettel összefüggésben további hat embert állítottak elő.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×