eur:
393.55
usd:
368.27
bux:
66315.93
2024. április 24. szerda György
Villamospótló autóbusz halad a 4-es és 6-os villamos felújítás alatt álló megállójánál a Corvin-negyednél 2019. június 17-én. A június 15-én kezdődött pályafelújítás miatt a Corvin-negyedtől Újbuda-központ felé a 4-es, a Móricz Zsigmond körtér felé a 6-os jelzésű pótlóbusszal lehet továbbutazni.
Nyitókép: Villamospótló autóbusz halad a 4-es és 6-os villamos felújítás alatt álló megállójánál a Corvin-negyednél 2019. június 17-én. Június 15-én kezdődött a pályafelújítás. MTI/Balogh Zoltán

Változik a közlekedés rendje Budapesten

Az Európai Mobilitási Hét rendezvényeihez kapcsolódva a hétvégén rendezik meg Budapesten az autómentes napot, péntektől hétfő hajnalig lezárják az Andrássy út egy szakaszát, emiatt változik a tömegközlekedés menetrendje - közölte csütörtökön a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

A rendezvény miatt az Andrássy út a Bajcsy-Zsilinszky út és a Bajza utca közötti szakaszon lesz lezárva a forgalom elől péntek délutántól hétfő hajnalig, az autóforgalom elől lezárt útszakaszon csak az Oktogonon keresztül lehet majd gépkocsival áthaladni. Szombaton délelőtt a Dózsa György utat is lezárják a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor között.

A lezárások miatt péntektől hétfő hajnalig a 105-ös és a 979-es busz az eredetitől eltérő útvonalon szállítja az utasokat, vasárnap délelőtt ugyanilyen változásra kell számítani a 20E, a 30-as, 30A és 230-as busz, valamint a 75-ös troli esetében is.

A rendezvénnyel párhuzamosan Rákosmentén is megtartják az autómentes napot, amely miatt szombaton lezárják a forgalom elől a Ferihegyi utat a Pesti út és a Gyökér utca között. A 46-os, a 98-as és a 980-as busz terelve közlekedik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×