eur:
395.8
usd:
366.89
bux:
65576.79
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Lövés dördült egy kecskeméti áruházban - részletek

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki rálőtt korábbi élettársára Kecskeméten.

Rendőrök lepték el és zárták le az Alföld Áruház környékét. A hivatalos tájékoztatás szerint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szerda délután 4 óra 7 perckor bejelentés érkezett, miszerint lövés dördült el az áruházban. Az egyenruhások a helyszínre vonultak, ahol elfogták a feltételezett elkövetőt. Vele szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást.

A baon.hu-nak egy szemtanú elmondta, hogy az elkövető 22 éven át élettársa volt az üzletben dolgozó nőnek, ám három héttel ezelőtt szakítottak.

Állítólag a férfi az elmúlt három hétben többször is életveszélyesen megfenyegette a nőt, vélhetően nem tudta feldolgozni, hogy a nő szakított vele. Helyszíni információk szerint a nő testőrt is fogadott emiatt maga mellé.

A férfi, aki egyébként vadász, a sörétes puskájával ment be az üzletbe, azzal a szándékkal, hogy végez a nővel. Ő egy gázsprével a férfi felé fújt, erre a férfi lövést adott le, de nem találta el. Ezután

a nő testőre leteperte a férfit,

majd a biztonsági őrökkel visszatartották a rendőrök megérkezéséig.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×