INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 19. csütörtök
Vilhelmina

bokros lajos

modern magyarország mozgalom

megszűnik

Budapest, 2016. október 23. Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke a baloldali ellenzéki pártok kormányellenes tüntetésén a Blaha Lujza téren 2016. október 23-án, az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulóján. A „Mossuk le a gyalázatot!” „Emlékezés 1956 hőseire és tüntetés az európai Magyarországért” című rendezvényt magánszemélyek jelentették be, de azon ellenzéki politikai pártok vezetői is felszólalnak. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Megszűnik Bokros Lajos pártja

Infostart

Hét év után befejezi működését a Modern Magyarország Mozgalom, közleményükben az okokról azt írják, nem látják értelmét annak, hogy díszletként szolgáljanak ahhoz az erőtlen ellenzéki tevékenységhez, amely az önkényuralom szorításában jobbára az „éhezők viadalává” silányult.

A párt közösségi oldalán megjelent búcsúközlemény szerint a MOMA 2019. március 15-én megtartott utolsó közgyűlésén a tagok megszavazták, hogy a párt fejezze be működését. Úgy látják, az elmúlt tíz évben egyre inkább bebizonyosodott, hogy a mai magyarországi ellenzék túlnyomó többsége legjobb esetben csak fügefalevélként szolgál a szabadságot és emberi méltóságot eltipró önkényuralom demokratikus látszatának fenntartásához, legrosszabb esetben pedig annak cinkosa, támasza, haszonleső kiszolgálója.

"A mai romlott, korrupt önkényuralom fenntartásához a MOMA semmilyen körülmények között nem kíván segédkezet nyújtani." - űll a közleményben.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018