eur:
393.11
usd:
367.3
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Elesett az M0-s, két baleset, mentőhelikopter, gigadugó

Biatorbágyig torlódig vissza a kocsisor, órákkal hosszabb menetidővel kell számolniuk az M5-ös felé tartóknak.

A reggeli órákban baleset történt az M0-ás autóúton az M5-ös autópálya felé, a Szigetszentmiklósi csomópont előtt. A 18-as km-nél ugyan a műszaki mentés véget ért, így mindkét sáv szabaddá vált, de a torlódás óriási, már az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalának 16-os km-étől lelassul a forgalom.

A másik oldalon, az M1-es autópálya felé a 26-os km-énél, az M51-es csomópont közelében egy kamion kisbusszal ütközött össze. Három sávból két sáv szabadon autózható, 15-20 perc az átjutás - írja az Útinform.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, Harkiv elleni offenzíva készül - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, Harkiv elleni offenzíva készül - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már csak a szenátus, illetve az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×