eur:
393.66
usd:
368.37
bux:
66256.91
2024. április 24. szerda György
Járművek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Már 7 kilométeres a torlódás a M0-son

Aki teheti egy 20perces kerülőúttal az M31-es majd M3-as végül M0-s útvonalon kikerülheti a torlódást.

Mint arról korábban beszámoltunk, az M0-s autóúton a 62-es km-nél a Megyeri híd irányába, négy személyautó és egy kamion ütközött össze. A forgalom csak a leállósávon haladhat.

A torlódás hossza 7 km, a menetidő több mint egy órával lehet hosszabb ezen a szakaszon is.

Aki teheti egy 20 perces kerülőúttal az M31-es majd M3-as végül M0-s útvonalon kikerülheti a torlódást. Az 54-es km-nél egy újabb utoléréses baleset történt, melynek részvevői a belső sávot foglalják el, így az M31-es csomópontjánál egy sávra szűkült a főpálya forgalma - írja honlapján az Útinform.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Horgonyoztatják a forintot

Horgonyoztatják a forintot

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat, délelőtt is enyhe gyengülés látszott csak az árfolyamokban, ami délután is megmaradt. Nagyon szűk sávban oldalazik a magyar deviza. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×