eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Orbán Viktor miniszterelnök, Albert Tibor, Tusnádfürdő polgármestere és Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke (j-b) a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban (Tusványos) az erdélyi Tusnádfürdőn 2018. július 28-án.
Nyitókép: Veres Nándor

Nézőpont: továbbra is támogatják a kormány politikáját

Hiába a Sargentini-jelentés, a magyarok kétharmada egyértelműen támogatja a kormány migrációs politikáját – mondta az InfoRádiónak Nagy Dániel.

A Nézőpont Intézet kutatási igazgatója hozzátette: három éve stabil háttérrel bír ez a kérdés. Mint mondta, mindegy hogyan közelítik meg a kérdéskört, a válaszadók legalább kétharmada támogatja ebben a Fideszt.

A migrációs politikán belül egyes szakterületek még nagyobb támogatást élveznek: a kerítés fenntartása például már évek óta 80 százalék feletti támogatottságú, míg a kötelező kvótákat 86 százalék utasítja el.

A közvélemény-kutatást a Sargentini-jelentés elfogadása után készítette a cég. A jelentés legfőbb megállapításáról, hogy jelenleg rendszerszintű veszély fenyegeti Magyarországot, nem kérdezték a válaszadókat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×