eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A Nézőpont Csoport vette meg az Observert

Magyarország legnagyobb médiafigyelő cégével bővül a Nézőpont Csoport, miután a két társaság vezetése megegyezett az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. eladásáról, illetve felvásárlásáról.

A Nézőpont Csoport célja, hogy a legrégebbi médiafigyelő továbbra is a legjobb legyen, ezért a szolgáltatások fejlesztését tervezi. Az Observer 2017-ben 650 millió forint forgalmat bonyolított és 57 munkatársa van. Őket a megegyezés szerint az új tulajdonos tovább foglalkoztatja.

Az Observernél marad a cég eddigi ügyvezetője, Göbölyösné Mátrahegyi Anna is, aki a továbbiakban tanácsadóként segíti a társaság munkáját, az új ügyvezető Mikecz Péter, a Nézőpont Csoport eddigi vezérigazgató-helyettese lesz. Mikecz Péter korábban a Miniszterelnökség igazgatási ügyekért felelős helyettes államtitkára volt.

A Nézőpont Csoport eddig is foglalkozott médiafigyeléssel, a hozzájuk tartozó Médianéző végzi a Kormányzati Médiamonitor szolgáltatást.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×