eur:
392.41
usd:
365.88
bux:
66651.92
2024. április 25. csütörtök Márk

Kevés lakásvásárló él ezzel a lehetőséggel – lapszemle

A Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság azon dolgozik, hogy javuljon a sürgősségi osztályok és az ott dolgozók megítélése – írja a Magyar Idők. A Magyar Nemzet szerint kevesen kérik az előminősítést a lakáshiteleknél. Megugrott a forgalom tavaly a brókercégeknél – közli a Világgazdaság.

A szakma és a szakmapolitika számára is javaslatokat fog tenni a Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság annak érdekében, hogy javuljon a sürgősségi osztályok, illetve az ott dolgozók megítélése – közölte a Magyar Időkkel Bognár Zsolt, a szervezet elnöke. Hozzátette: a sürgősségi osztályokon is van ugyanakkor teendő, például a kommunikáció javítása.

Kevesen kérik az előminősítést a lakáshiteleknél - írja a Magyar Nemzet a BankRáció.hu szakértőjére hivatkozva. Holott a lehetőség, hogy szinte azonnal rendelkezésre álljon a banki hitel, ha a kiszemelt lakás megvásárlásához kölcsönre van szükség, már évek óta megvan. A tapasztalatok szerint akik már éltek az előminősítés lehetőségével, elégedettek voltak, mert jelentősen leegyszerűsítette a procedúrát.

Megugrott a forgalom tavaly a brókercégeknél – közli a Világgazdaság a Magyar Nemzeti Bank adataira hivatkozva. Az emelkedő árfolyamok ugyanis felbátorították a befektetőket: 12 százalékkal nőtt 2017-ben az értékpapírok azonnali tőzsdei forgalma. A különféle pénzügyi szolgáltatók összesen 5883 milliárd forint értékű tranzakciót bonyolítottak le a tőzsdén, ebből csaknem ötezer milliárdot tettek ki a megbízás alapján végrehajtott ügyletek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 13:18
×
×
×
×