eur:
393.79
usd:
364.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Változás lehet a Fideszben, Rogán is érintett

November 12-én rendezi tisztújító kongresszusát a Fidesz.

Az elnöki poszton nem lesz változás, Orbán Viktor kormányfő továbbra is a Fidesz első embere marad, és megválasztják miniszterelnök-jelöltnek is. A Magyar Idők úgy tudja, az alelnöki tisztségek még nem dőltek el, egy-két helyen várható változás.

Korábbi sajtóinformációk szerint Pelczné Gáll Ildikó helyére – aki az Európai Számvevőszék tagja – Novák Katalin családügyi államtitkárt jelölik. A frakcióvezetői posztot október 2-tól betöltő Gulyás Gergely várhatóan megtartja alelnöki tisztségét.

Körvonalazódik a Fidesz képviselőjelöltjeinek listája is. A lap információja szerint Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter nem indul egyéni választókerületében, mivel Orbán Viktor kampányát irányítja majd. Rogán Antal 2014-ben a Belváros-Lipótváros választókerületben nyert egyéni jelöltként, jövőre várhatóan a párt országos listájáról szerezhet parlamenti mandátumot.

Az már korábban kiderült, hogy a budapesti 6-os választókerületben Kocsis Máté lesz a Fidesz–KDNP képviselőjelöltje, aki a VIII. kerület polgármestere, Vas Imre helyett indulhat a Józsefváros–Ferencváros összevont körzetben a 2018-as választáson.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×