eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Az LMP-t választotta Demeter Márta

Az LMP parlamenti frakciójához csatlakozik Demeter Márta, aki az év elején hagyta ott az MSZP-t.

A pártba nem lép be, de beül az LMP frakciójába Demeter Márta. A politikus az  elmondta: azt még nem tudni, hogy szerepel-e a párt 2018-as választási listáján.

"Az elmúlt hónapokban két cél vezetett. Elsősorban aktív munkával megmutatni, hogy lehet megalkuvásmentes ellenzéki tevékenységet folytatni, ügyeket feltárni, végezni mindazt, amit a kormányzati politikával elégedetlen választók várnak az ellenzéki képviselőktől. A másik célom az volt, hogy szerepet vállaljak annak az opciónak a kialakításában, ami a 2018-as választásokon érdemi politikai lehetőségként lehet a választóknak bemutatni" - jelentette ki.

A parlamenti képviselő az év elején távozott az MSZP frakciójából.

"Az MSZP képtelen a társadalom többségét megszólítani és hitelesen képviselni, miután többszörösen bebizonyította, hogy választóit cserbenhagyva bármikor hajlandó együttműködni a Fidesszel. 

Az LMP viszont pozitív irányba változott. Frakciójuk professzionálisan működik, számomra nagyon szimpatikus módon intenzíven és kitartóan dolgozik, sorra lép fel azokkal a kormányzati lépésekkel és lopásokkal szemben, amelyek joggal váltják ki a magyar társadalom jelentős részének ellenszenvét" - hangsúlyozta.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×