INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 4. kedd
Dominika, Domonkos

metrovagonmas

3-as metró

felújítás

Újabb fordulat a 3-as metró felújított szerelvényeivel kapcsolatban

Újabb fordulat a 3-as metró felújított szerelvényeivel kapcsolatban

InfoRádió

A budapesti 25 tagú szakembergárda élére új ember került. Később még tovább bővül a csapat.

A Transmasholding a Metrovagonmassal közösen új vezető kinevezéséről döntött a budapesti metróhálózat vagonjainak felújítási projektjének élére.

Denisz Silo korábban a Transmasholding (a Metrovagonmas tulajdonosa) könnyű- és városi szállító vasúti jármű osztályának vezetője volt - közölte a Metrovagonmas. A szakember elsőszámú munkahelye Budapesten lesz.

Silo a Budapesti metróhálózat vagonfelújítási projektjének sikeres kivitelezéséért lesz felelős,

beleértve a gördülőállomány biztonságát, a problémamentes működést, a menetrend tartását, a karbantartási munkák teljesítését, a szállítási idők betartását, illetve a szerelvény üzembe helyezését.

"A Budapesten dolgozó csoport 25 magasan képzett szakemberből áll, akik gazdag tapasztalattal rendelkeznek a modern szériájú vonatok üzembehelyezésében az oroszországi metróhálózatokban. Ezen felül, a munkatársak száma is fokozatosan emelkedni fog az üzembe helyezett egységek számával - közölte Silo".

Közölték továbbá, hogy:

  • A BKV munkatársaival közösen minden nap ellenőrzik minden szerelvény főbb rendszereit, beleértve a fékeket, ajtókat, a meghajtást és sok más egyebet. A tesztelés mind normál, mind vészüzemmódban zajlik.
  • Jönnek a további felújított szerelvények, minden hónapban legalább 2 fog a vonalra kerülni.
  • A vonalra kerülés előtt, vizsgálatokon és beállításokon fog átesni, amelyek kivitelezésének kötelezettsége az orosz szakértőket fogja terhelni.

Jelenleg Budapesten 13 db felújított metrószerelvény található, közülük 7 darab (6 vagonból álló szerelvény) rendelkezik üzemeltetési engedéllyel.

A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018