INFORÁDIÓ
2022. augusztus 17. szerda
Jácint

metrovagonmas

2022.04.04. 19:16

A szankciók miatt nem halad a metrókocsik javítása

A januári metróbalesetben megsérült szerelvények és a korábban feltárt korrózió okozta hibák javítása akadozhat, miután a háborús konfliktus miatt az orosz gyártó nem végzi el az elvárt munkákat.
2020.01.07. 18:53

Lassan körvonalazódik, mi a helyzet a rozsdás metrókkal

Egyetért az orosz metrógyártóval abban a BKV, hogy csak felületi probléma van a legkorábban leszállított 6 metrószerelvény esetében. A Metróért Egyesületet mindenesetre megnyugtatná, ha független, nemzetközi vizsgálat alá vonnák valamennyi budapesti kocsit, erre viszont a BKV szerint nincs szükség.
2017.12.21. 09:28

Már most hatalmas összeget emésztett fel a metrófelújítás

Eddig 21 metrószerelvény érkezett vissza Budapestre Oroszországból a felújítást követően, és 19 szerelvény közlekedik az utasforgalomban – tájékoztatta a Világgazdaságot a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) Zrt.
2017.07.25. 19:05

Fokozottan figyelik a metrószerelvényeket

Megerősítették a 3-as metró felújított szerelvényeinek ellenőrzését, miután újabb mérnökök érkeztek Budapestre a rekonstrukciót végző orosz Metrovagonmastól. A problémák miatt a BKV sajtóhírek szerint egymilliárd forint kötbért követel.
2017.07.04. 10:01

Újabb súlyos gondok a 3-as metró felújított kocsijainál

Elvileg megtalálták a meghibásodás okát a 3-as metró vonalán közlekedő felújított szerelvényekben, de bennfentesek szerint még további problémák jöhetnek, amelyek forrása az, hogy a felújítást végző orosz cég nem ad hozzáférést a szerelvények szoftveréhez a BKV szakembereinek.
2017.06.30. 11:07

Bocsánatot kért a 3-as metró utasaitól a Metrowagonmash

"A Metrowagonmash vállalat csapata és vezetése nevében szeretnék bocsánatot kérni a budapesti metró utasaitól azokért a kellemetlenségekért, amelyek a gyárunkban felújított és korszerűsített metrószerelvényekkel történtek az elmúlt hetekben" - írta a társaság vezérigazgatója közleményében.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018