eur:
369.22
usd:
344.69
bux:
48117.93
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Tragédia Budapesten: gyerekek merültek el a Dunában

Tragédia Budapesten: gyerekek merültek el a Dunában

Az egyik gyereket még most is keresik - mondta az InfoRádiónak Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Elmerült két gyermek Budapesten a Dunában, a 22. kerületben, úgy tudni, a Kastélypark utcánál. Úgy tudni, fürdeni mentek.

- Az egyik gyereket, egy 11 éves fiút egy közelben horgonyzó uszály személyzete kiemelte a vízből, őt kórházba vitték. A másik gyereket, egy 10 év körüli kislányt csak elmerülni látták, az ő keresésében a katasztrófavédelem hajója és búvárszolgálata vesz részt. A búvárok 35-40 méterre mennek ki a Duna medrében - mondta az InfoRádióban Kisdi Máté. 

A baleset körülményeit még vizsgálják. Budapesten a Duna egész vonalán tilos a fürdőzés.

A BRFK közölte: a kisgyermekek külföldi állampolgárok. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt a körülmények tisztázása érdekében nyomozást indított.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Szárnyalt az Apple a bemutató előtt

Jelentősen emelkedtek a tőzsdék múlt héten, miután az amerikai törvényhozók elfogadták az amerikai adósságplafonról szóló törvényjavaslatot. Az ázsiai piacok nagyrészt emelkedtek hétfőn, miután Joe Biden hétvégén aláírta az amerikai adósságplafonról szóló törvényt. Ezzel szemben európai tőzsdék a múlt pénteki rali után iránykereséssel kezdték ezt a hetet, és az USA-ban is csak minimális elmozdulások látszanak. Mindeközben az olajárakra is érdemes figyelni, amelyek felpattantak azt követően, hogy Szaúd-Arábia további napi egymillió hordóval csökkenti a kitermelést, és további termeléscsökkentést ígért.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×