eur:
389.59
usd:
361.67
bux:
68469.41
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Török Gábor: ezt a Fidesz már most elveszítheti

Török Gábor: ezt a Fidesz már most elveszítheti

A Facebook-oldalán posztolt szerda este Török Gábor az újabb tüntetés nyomán, és úgy látja, a Fidesz ugyanúgy elveszítheti egy generáció támogatását, mint korábban a szocialisták.

A politológus bemásolt egy, a tüntetésekről szóló híradást, amelyben azt írják, a tömeg jellemzően 25 év körüliekből vagy még fiatalabbakból áll, és azt skandálják, hogy ez a kormány megbukott.

Török Gábor erre ezt írja: "Ha valaki a mostani tüntetések következményeit keresi, akkor itt egy fontos válasz. Ettől holnap nem bukik meg a kormány. Valószínűleg holnapután sem. De egy generáció (jelentős része) elveszhet számukra: hasonlóan, ahogy ezt korábban a szocialistáknál láttuk."

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
A pesti Csikágó újraéled

A pesti Csikágó újraéled

Budapest talán egyik legtöbbször sztereotipizált városrésze a VIII. kerület. A negatív konnotációktól most elvonatkoztatva gondoljunk csak bele, hogy a területén található a Palotanegyed, illetve megannyi ismert galéria választotta ezt a környéket székhelyéül. A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Műtárgyak Éjszakája Fesztivál idén több mint 100 művészeti programot sorakoztat fel. Ezekből válogattunk számotokra, különös figyelmet fordítva a VIII. kerület művészeti, kulturális sokszínűségére.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×