eur:
385.49
usd:
355.11
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
Most megnézheti: nem csak az utasokkal babrál ki a felújított 3-as metró - videóval

Most megnézheti: nem csak az utasokkal babrál ki a felújított 3-as metró - videóval

A Metróért Egyesület tette közzé a videót, amit Kőbánya-Kispest állomáson vettek fel.

A felvétel szerint úgy tűnik, a szerelvény a sofőr hosszas küzdelme után hajlandó csak elindulni, addig szuszog, csipog, nyikorog, de ajtajait zárva tartva makacsul áll. A Facebookon közzétett felvétel alatt a Metróért Egyesület azt írta, hogy az új technika használatában még nem szereztek gyakorlatot a sofőrök, ilyenkor előfordulhat hasonló.

Ahogy korábban kiderült, a BKV csak az utolsó pillanatban kezdte oktatni a sofőröket az új szerelvény vezetésére: a forgalomba állítás előtt hat és fél órával kezdték el betanítani a vezetőket. Egy magyar nyelvű oktatási anyag segíthetett volna - írta a hvg.hu március 28-án, hozzátéve, hogy emiatt sofőrhiány van.

Ahogy mi is megírtuk, az új, Panda becenevű szerelvény tervezett menete egész héten 8.40-től 15.07-ig, illetve 19.28-tól 23.23-ig tart, a köztes időszakokban pedig kiáll a forgalomból.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×