eur:
393.79
usd:
367.73
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Visszahívták a Sándor Márián gúnyolódó fideszest

Salgótarján közgyűlése megszüntette Kakuk Zoltán bizottsági tagságát, aki a fekete ruhás nővérként elhíresült Sándor Mária öngyilkossági kísérletét közösségi oldalán úgy kommentálta: "kár, hogy túlélte". Kakuk Zoltán visszahívását az őt delegáló Fidesz-KDNP indítványozta.

Kakuk Zoltán, a salgótarjáni önkormányzat népjóléti bizottságának nem képviselő tagja február közepén írta a bejegyzést közösségi oldalára. Ezután, február 19-én Becsó Zsolt, a Fidesz salgótarjáni elnöke és Turcsány László, a közgyűlés Fidesz-KDNP-frakciójának vezetője közös levélben kezdeményezte Kakuk Zoltán visszahívását "vállalhatatlan megnyilvánulása" miatt.

A keddi rendkívüli ülésen a képviselők egyhangúlag szavazták meg a visszahívást. A népjóléti bizottság új tagja Fenyvesi Gábor, az előző, Fidesz-KDNP vezetésű önkormányzat alpolgármestere lett.

Korábban a salgótarjáni közgyűlés baloldali frakciója és Pataki Csaba, a Jobbik önkormányzati képviselője is lemondásra szólította fel Kakuk Zoltánt.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×