eur:
389.29
usd:
362.56
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Keményen rárepült a Készenléti Rendőrség is a busójárásra

Az ezerötszáz busó zavartalanul vonult be Mohács főterére.

A Busójárást, mint az UNESCO emberiség szellemi kulturális örökségének reprezentatív listáján 2009 óta szereplő, télbúcsúztató, tavaszköszöntő farsangi fesztivált idén 2017. február 23-a és február 28-a között rendezték meg Mohácson, amelynek biztosítását a Mohácsi Rendőrkapitányság, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség látta el a közterület-felügyelet, valamint a polgárőrség munkatársaival közösen.

A rendőrség a rendezvények biztosításán túl a város forgalmi rendjének kialakítását és a busók vonulásának koordinálását is ellátta. Ennek köszönhetően ezerötszáz főből álló busó menet egybefüggően, zavartalanul vonult be a főtérre. A bűnmegelőzési tevékenységhez a térfigyelő kamerarendszert is igénybe vette a rendőrség, továbbá a Tourist Police pavilon is a rendezvényre látogatók segítségére volt öt napon keresztül, ahol közösségi szolgálatos diákok bevonásával adtak tájékoztatást a turistáknak.

Fotók itt: police.hu

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×