eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 23. szombat Tekla

Szanyi: Bizniszpártokkal, egykori árulókkal nem kívánok összefogni

Szanyi Tibor MSZP-s politikus a szocialista párt székházügyeivel kapcsolatban Puch Lászlót, az MSZP volt pénztárnokát és Gyurcsány Ferencet is "gazembernek" nevezte.

A PestiSrácok.hu-nak adott interjújában Szanyi Tibor azt mondta: Puch László két székházból is "kipenderítette" az MSZP-t, előbb a Köztársaság térről, majd a Jókai utcából, hogy aztán beköltöztesse oda saját cégeit. Hozzátette: Gyurcsány Ferencet is gazembernek tartja, mert ő adta az ideológiát ahhoz, hogy miért kell eljönni a Köztársaság térről.

Azt is kijelentette, hogy személy szerint ő nem akar összefogni a DK elnökével, már 2014-ben is ellenezte.

Arra a kérdésre, hogy sok párttársa megkerülhetetlennek tartja a volt kormányfőt, Szanyi Tibor azt mondta: "ezekkel a bizniszpártokkal, egykori árulókkal nem kívánok összefogni". Szerinte nem a mostani százalékok összeadásában érdekeltek, hanem "az MSZP százalékainak a megduplázásában".

A szocialista EP-képviselő a Momentum Mozgalomról azt mondta: érdekes hozzáállásnak tartja, hogy "először leszögezem, hogy politikusok ne páváskodjanak körülöttem, majd azon vinnyogok, hogy a pártok, de főleg az MSZP nem segít". Szerinte az a mozgalom, amely ilyen "ostoba fondorlatokkal" próbálkozik zászlót bontani, nem feltétlenül jelent jót a jövőre nézve és nem vezet jóra, ha egy mozgalom "csuklóból nem korrekt".

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: Milák Kristóf szenved

Sós Csaba: Milák Kristóf szenved

A tervek szerint az olimpiai bajnok úszó Milák Kristóf már az egy hónap múlva esedékes budapesti Világkupa-versenyen medencében lehet - jelezte az InfoRádiónak Sós Csaba szövetségi kapitány. Arról is beszélt, hogy januártól elsősorban az olimpiai A-szintes versenyzők kapnak támogatást.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Windisch: hosszú távon a magas reálbér-növekedés nem fenntartható a termelékenység javulása nélkül

Windisch: hosszú távon a magas reálbér-növekedés nem fenntartható a termelékenység javulása nélkül

Az Állami Számvevőszék elnöke, Windisch László, a Közgazdász-vándorgyűlésen tartott beszédében érintette a gazdaság aktuális kérdéseit, különös tekintettel az inflációra és az Állami Számvevőszék szerepére a jövőbeni gazdasági fejleményekben. Az elnök szerint a magas nyomású gazdaság helyett más irányba kellene lépéseket tenni, javítani kellene a termelékenységet és a GNI-hoz hasonló mutatókat is figyelni kell a GDP-fókusz helyett. A jegybanki veszteségtérítés ügyében szerinte még hosszú szakmai vitákra lesz szükség.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×