eur:
394.18
usd:
368.02
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Van esély a Szabadság híd lezárására

Tarlós István főpolgármester mérlegeli annak lehetőségét, hogy a Szabadság hidat nyáron hétvégenként lezárják a járműforgalom elől - tudatta a Főpolgármesteri Hivatal.

A főpolgármester elképzelhetőnek tartja, hogy a június 1. és augusztus 20. közötti hétvégékre lezárják a hidat, kivéve a vizes világbajnokság idején.

A VALYO - Város és Folyó Egyesület hétfőn kezdeményezte, hogy 2017-ben időszakosan, szervezett formában ismét a gyalogosoké legyen a főszerep a hídon. Tavaly a villamosvágány-felújítások miatt a lezárt Szabadság hidat "nagy örömmel vették birtokukba a fővárosiak"; a lezárt híd mind a helyieknek, mind a turistáknak "óriási attrakciónak számított".

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×