eur:
393.59
usd:
367.96
bux:
66389.46
2024. április 24. szerda György

Tarlós István kettőt telefonált, és elkezdték tisztítani a megállókat

Személyesen intézkedett a járdák és a BKV megállók hó-, és síkosságmentesítése érdekében a főpolgármester. Tarlós István azt mondta, ennek ellenére nem gondolja, hogy akár a Fővárosi Közterület-fenntartartó Zrt., akár a BKV Zrt. vezetőjének távoznia kellene posztjáról.

„Ha jól tudom, és ez nem minősül autokráciának vagy a demokrácia megsemmisítésének, van utasítási jogom a cégvezetők irányában. Mivel én is ebben a városban élek és közlekedem, meg egy picit ismerem is a várost, mert nem a határszélen nőttem fel, látom, hogy el vannak jegesedve a villamosmegállók. Amikor már a nyolcadikat, tizediket láttam, elfutott a méreg, felhívtam két vezérigazgatót” - idézte fel Tarlós István.

Két óra múlva megjelentek a takarítók. Ennyivel később persze már nehéz helyrehozni egy ilyen hibát – tette hozzá a főpolgármester. Akár az FKF, akár a BKV vezérigazgatójának általános alkalmassága nem biztos, hogy kétségbevonható, hogy elkéstek a megállótakarítással. Tarlós István újra elnézést kért a budapestiektől, de hozzátette, nem hiszi, hogy ezért ki kellene rúgni a vezérigazgatókat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×