eur:
394.41
usd:
369.49
bux:
65741.88
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Leáll a villamosforgalom a Nagykörúton

Tüzérségi lövedéket találtak a budapesti József körúton, a területet lezárják. 16 órától áll a villamosforgalom.

Tüzérségi lövedék került elő építkezés közben csütörtök délután Budapesten, a József körút és a Krúdy Gyula utca sarkán, emiatt várhatóan 12 épület 120 lakásából kell ideiglenesen távozniuk a lakóknak - tájékoztatta a honvédség tűzszerész alakulatának kommunikációs altisztje az MTI-t.

Páricsi Mariann elmondta: a kiürítés 16 órakor kezdődik, emellett 150 méter sugarú körben lezárják a területet. A területzár érinti a 4-es és a 6-os villamos forgalmát.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) korábbi tájékoztatásával szemben azt közölte, hogy nem 14 órától, hanem 16 órától zárják le a József körutat a Blaha Lujza tér és a Baross utca között, mert egy közeli építkezésen tűzszerészek dolgoznak. A lezárás idején, vagyis 16 órától a 4-es és a 6-os villamos nem közlekedik a Blaha Lujza tér és a Corvin-negyed között.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×