eur:
392.84
usd:
368.36
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Mától: ingyenwifi Óbudán

Ingyenes vezeték nélküli internetszolgáltatás indul a főváros III. kerületében, az Óbuda Napja rendezvénysorozaton, amelyet pénteken és szombaton tartanak - közölte az önkormányzat.

A fejlesztés első ütemében a Fő téren, a Zichy udvarban és a Szentlélek téren internetezhetnek a kerületben élők és az oda látogatók - olvasható a közleményben.

Idézték Bús Balázst, Óbuda-Békásmegyer polgármesterét is, aki egyebek mellett azt mondta: szeretnének tovább lépni, és az ÓbudaFree wifihálózatot kiterjeszteni a kerület közösségi házaira és szakrendelőire is.

Közölték: a felhasználók regisztráció után - amelyet Facebook-fiókjukkal is megtehetnek - használhatják az ingyenes vezeték nélküli internetet. Jelezték: így később olyan helyszíneken is ingyenesen böngészhetnek, mint a Fővárosi Nagycirkusz, a Belvárosi Színház, a Városligeti Műjégpálya vagy a Westend City Center.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×