eur:
395.27
usd:
365.64
bux:
65385.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Nyugodtan zajlik a megemlékezés Budapesten

A fővárosban nyugodtan zajlik mindenszentek napja. A rendőrök a temetőknél nagyobb létszámmal járőröznek, bűncselekményről vasárnap délelőtt nem érkezett bejelentés - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-vel.

A rendőrség korábban már felhívta a figyelmet arra, hogy a tömegközlekedési eszközökön és a temetők környékén is fokozottan figyeljenek az emberek értéktárgyaikra: tegyék azokat biztonságos, nem látható helyre.

Lehetőség szerint kabátjuk belső zsebében tárolják a pénztárcájukat, az irataikat, a telefonjukat, és legyenek körültekintőek, óvatosak: a tolvajok sok esetben az áldozatok figyelmetlenségét, jóhiszeműségét használják ki értékeik eltulajdonítására - tudatták.

A rendőrök a közutak kezelőivel egyetértésben forgalomkorlátozással, a szabályszerű megállás elősegítéséért ideiglenes parkolóhelyek kijelölésével segítik a közlekedőket.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×