eur:
393.85
usd:
367.85
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Ezek a legmodernebb puskázási módszerek - hetilapszemle

A Heti Válasznak Kósa Lajos adott interjút, míg Figyelő a legújabb puskázási módszerekről írt.

A Heti Válasz Kósa Lajossal, a Fidesz ügyvezető alelnökével készített interjút. A politikus technikai kérdésnek tekinti és 2014-ben a kampány megindulásával lezárná az előzetes választási feliratkozást.

Beszélt arról, hogy nem szeretné a nyugdíjak csökkentése árán sem növelni a GDP-t, emellett hangsúlyozta: a gazdaságban most a teljesítmény és a foglalkoztatás növelése a legfontosabb cél.

Puskázás felsőfokon - ez a címe a Figyelő cikkének. A lap arról ír, hogy egyre komolyabb hardveres támogatás és szolgáltatási háttér segíti a vizsgákon való csalást. A bevett elektronikus puskázási módszerek között van az internetképes okostelefonok böngészése vizsga közben, vagy a fülhallgató használata, amely összeköttetésben van a mobiltelefonnal, így a felmondott tételek hangfile-ként meghallgathatók.

A matematikavizsga feladatok megoldására külső csapat szaktudását is sokan igénybe veszik. Ennek lényege, hogy a vizsgafeladatokat ki kell juttatni a teremből, e-mailen elküldeni a matekszakos segítőknek, akik pénzért 15 perc múlva visszahívják a vizsgázót és annak fülhallgatójába duruzsolják a megoldást.

Hanganyag: Gál Ildikó

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×