INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Megindulhatott a forgalom az M3-ason

InfoRádió / MTI
Feloldották az M3-as autópályán a kedd hajnali súlyos baleset miatt elrendelt teljes útzárat, de még mindig lassú a haladás Budapest felé - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a több órán át tartó útzár miatt hatalmas dugó keletkezett, így jó ideig eltarthat, mire helyreáll a megszokott tempójú közlekedés az érintett pályaszakaszon.

A rendőrség korábbi közlése szerint kedd hajnalban egy szlovák rendszámú BMW női vezetője feltehetően elaludt a volánnál, és az autójával nekiment az előtte haladó Fiat Puntónak, amely az ütközés következtében a szalagkorlátnak hajtott, majd kigyulladt.

A Fiatban hárman bennégtek, egy ember - aki még időben ki tudott mászni - másodfokú égési sérüléseket szenvedett. A BMW vezetője könnyebben sérült meg, esetében felmerült az ittasság gyanúja; a rendőrség szakértők bevonásával folytatja le a vizsgálatot.

Az M3-ast a baleset miatt hajnalban a 44. kilométerszelvénynél teljes szélességében lezárták, a forgalmat a kerekharaszti pihenőnél a 3-as főútra terelték.


A címlapról ajánljuk