eur:
387
usd:
355.93
bux:
68088.24
2024. május 17. péntek Paszkál

Jókora lyuk tátongott a Szentendrei úti felüljárón

Beszakadt az aszfalt a Szentendrei úti felüljárón. A hibát már kijavították ugyan, de csak ideiglenesen. A végleges helyreállítás később végzik el, mert a munkák megkezdésének idejét az időjárás alakulása befolyásolja - mondta el az InfoRádiónak a Budapesti Városüzemeltetési Központ szóvivője.

A hőtágulásnál szerepet játszó dilatációs hézag mellett pergett ki az aszfalt, és ettől nagy gödör keletkezett a Szentendrei úti felüljárón. Ezt a hibát Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. munkatársai kijavították, így jelentősen csökkent a torlódás azon az útvonalon - tájékoztatott a Budapesti Városüzemeltetési Központ szóvivője.

Szűcs Panni közölte azt is, hogy egyelőre a helyreállítás ideiglenes volt, mert a végleges javítás több órán át tart, ami a délutáni csúcsban újabb dugót okozott volna.

Azt egyelőre nem tudta megmondani a szóvivő, hogy mikor tüntetik el végleg a hibát. Ez leginkább az időjárástól függ, és mivel a hétvégére havat jósoltak a meteorológusok, a szakemberek a pontos előrejelzés ismeretében döntenek a továbbiakról.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×