eur:
389.3
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Felfüggesztették a Tiszában elmerült gyerekek keresését

Felfüggesztették a keresését annak a két 13 év körüli fiúnak, akik csütörtökön merültek el a Tisza dombrádi szakaszán - mondta a Kelet-magyarországi Speciális Mentőegyesület vezetője pénteken az MTI-nek.

A három búvárcsapat mintegy kétszáz méter hosszúságban kutatta át a folyó medrét, illetve a hidak alját - mondta Vincellér Tibor. Az egyesület vezetője szerint a további kutatásnak "nincs értelme", mivel a gyerekeket valószínűleg messzebbre sodorhatta a Tisza.

Hozzátette: a mentőegységek szombaton csónakkal még átnézik a folyó felszínét, de leginkább arra várnak, hogy a testeket feldobja a víz.

Az eddigi adatok szerint három helybeli fiú a Tisza partján, a vízmérce lépcsőjén játszott, és a folyóhoz legközelebb lévő fiú a vízbe csúszott. Õt, majd a segítségére siető másik két gyereket is elsodorta a víz, de az utolsóként vízbe csúszó fiúnak még sikerült mintegy száz méterrel odébb a partra kapaszkodnia.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×