eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Szanyi Tibor lett az MSZP kampányfőnöke

Szanyi Tibor országgyűlési képviselő lett az MSZP kampányfőnöke az őszi önkormányzati választásra - közölte az MSZP-frakció.

A közlemény szerint az MSZP elnöksége keddi ülésén kérte fel Szanyi Tibort arra, hogy vállalja el az önkormányzati választások kampányfőnöki feladatait.

Mint írták, az indoklásban kiemelt helyen szerepelt az a tény, hogy Szanyi Tibor sikerrel vette a parlamenti választásokat, "és az e közben szerzett tapasztalatok minden bizonnyal hasznosak lehetnek az önkormányzati választásokon induló párttársai számára".

A közlemény szerint Szanyi Tibor kiemelt kérdésként kívánja kezelni Budapestet, mivel a főváros a "demokráciában eltöltött sok évtizedes történelme során még soha sem volt jobboldali".

A politikus fő célkitűzésének "a Fidesz erőszakos nyomulásának" megállítását tartja, és azt, hogy ráébresszék az embereket az országgyűlési választások eredményeként létrejött aránytalanságok korrekciójának igényére.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×