eur:
393.11
usd:
367.3
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Vona Gábor azt ígérte, hogy nem puhul fel a Parlamentben a Jobbik

A Jobbik Budapesten és Békéscsabán egyszerre tart országos kampányzáró rendezvényt. A budapesti gyűlés fő szónoka Vona Gábor volt, aki megígérte: a párt az Országgyűlésben sem fog felpuhulni. Békéscsabán Morvai Krisztina a párt programjának lényegét foglalta össze: megbüntetjük őket, mert mindenünket ellopták, felemeljük a fejünket és visszaszerezzük a hazánkat.

A Jobbik országgyűlési pártként még keményebb lesz, mint most - ígérte a párt budapesti listavezetője a kampányzáró fővárosi rendezvényen. Ez azonban nem agresszivitást jelent, tette hozzá, hanem azt, hogy minden nap a többi politikai párt képébe mondják majd az igazságot.

Beszélt arról is, hogy a Jobbik az esélytelenek nyugalmával indult neki a választásnak, de most már az esélyesek magabiztosságával várja a vasárnapi
voksolást.

A pártelnök azt is megígérte, hogy az új Országgyűlés első ülésnapjára az új Magyar Gárda mellényében vonul majd be. Vona Gábor szerint Jobbiktól 1945 óta az első alulról szerveződő párt, amelyik bekerül majd a "nemzet templomába", vagyis az Országgyűlésbe.

Kijelentette azt is, hogy a riválisok rettegnek a Jobbiktól, és lopkodják a programját.

Békéscsabán Morvai Krisztina, a párt államfő-jelöltje volt a szónok. Megbüntetjük őket, mert mindenünket ellopták, felemeljük a fejünket és visszaszerezzük a hazánkat - ezekkel a szavakkal foglalta össze a Jobbik programjának lényegét.

"Ha ezeket szavakat az elkövetkezendő két és fél napban - ahol csak lehet - elmondják, akkor jó esélyünk van arra, hogy meg fogjuk nyerni ezt az országgyűlési választást, de legalábbis olyan erővel fogunk bekerülni az országgyűlésbe, hogy a programunkat megvalósíthatjuk, és talpra állíthatjuk a kifosztott, megalázott, gyarmati sorba süllyesztett Magyarországot" - ajánlotta a párt államfőjelöltje a több mint kétezres hallgatóságának.

A rendezvényt élőben közvetíti az Index.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, Harkiv elleni offenzíva készül - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, Harkiv elleni offenzíva készül - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már csak a szenátus, illetve az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×