eur:
389.35
usd:
362.71
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kovács László: a választás tétje nagyobb, mint eddig bármikor

Kovács László szerint az áprilisi választásokon két, homlokegyenest ellentétes program ütközik egymással, ezért a választás tétje nagyobb, mint amekkora az elmúlt húsz évben bármikor volt.

A volt EU-biztos, az MSZP korábbi elnöke szombaton a Nyíregyházi Állatpark Zöld Piramisa előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: egyszerűbb viszont a választás, mint korábban, hiszen nem öt vagy hat, hanem csak két út, a demokratikus baloldal, illetve a jobbközép és a szélsőjobb programja közül kell választani.

A politikus úgy fogalmazott, hogy az egyiket a szocialisták, a másikat pedig a Fidesz és a Jobbik - egymással hadakozva - ajánlja fel, s az utóbbi két párt programja csak "csomagolását" tekintve különbözik egymástól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×