INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Orbán Viktor: "Teljes megújulásra lesz szüksége Magyarországnak 2010-ben"

InfoRádió / MTI
Orbán Viktor szerint Magyarországnak teljes megújulásra lesz szüksége 2010-ben; a Fidesz elnöke ezt a honlapjára felkerült újévi köszöntőjében mondta.

Az egyperces videóban Orbán Viktor úgy fogalmaz: az újév mindig magával hozza az új kezdet lehetőségét is, alkalmat ad arra, hogy "megfogalmazzuk, mit hibáztunk el, mit kellene a jövőben másképpen tennünk". Véleménye szerint Magyarországnak sok mindenben változnia kell.

Mint mondta, az új kezdet magával hozhatja a teljes újrakezdést, a teljes megújulást is, és szerinte Magyarországnak éppen erre, a teljes megújulásra lesz szüksége a 2010-es évben.

"Ha képesek vagyunk ezt belátni, akkor változtathatunk mindazokon a hibákon, amelyek az elmúlt nyolc évben megkeserítették a magyarok életét" - hangsúlyozta a pártelnök, hozzátéve: ő hiszi, hogy "a kapu nyitva áll", a kérdés az, van-e elegendő bátorság a "teljes megújulás kapuján" való belépésre.

"Amennyiben így döntünk, akkor 2010 a magyarok éve lesz, akkor 2010-ben hozzákezdhetünk egy olyan erős Magyarország felépítéséhez, amelyre mindannyian büszkék lehetünk, és amelyben mindannyian biztonságban élhetjük az életünket" - mondta Orbán Viktor, aki a szokásos "Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!" szlogennel és boldog új évet kívánva zárta köszöntőjét.

A címlapról ajánljuk