eur:
394.2
usd:
370.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Vonat ütközött személygépkocsival Győr és Csorna között

Személygépkocsival ütközött a GYSEV gyorsvonata Rábapatonánál csütörtök reggel, a gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette - közölte Stöckert Dávid, a vasúttársaság szóvivője. A rendőrség közlése szerint a fénysorompó feltehetően nem működött.

A gépkocsijával a sűrű reggeli ködben, a 85-ös út irányából érkező 33 éves győrsági fiatalember a rábapatonai vasúti átjáróba érve a sínekre hajtott és a Sopron felől érkező GYSEV gyorsvonat mozdonyával ütközött. A személygépkocsit a mozdony több száz méteren át tolta maga előtt, mire meg tudott állni.

A helyszíni szemle elsődleges adatai alapján feltételezhető, hogy a vasúti átjáróban nem működött a fénysorompó. a baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálják - tudatta közleményében a győri rendőrkapitányság.

A vonatközlekedés helyreállítása Győr és Csorna között még legalább egy órába beletelik, és a vasúttársaság tájékoztatása szerint utána is kisebb késésekre számítani kell.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×