INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Több százezer hűtőgépet hív vissza a Samsung

InfoRádió / MTI
Magyarországon is felülvizsgálja a hűtőgépeket a Samsung, azt követően, hogy a dél-koreai cég vasárnap bejelentette: 400 ezer hűtőgépet hív vissza a leolvasztó rendszerek hibája miatt.

A Samsung Electronics Magyar Zrt. közleménye szerint Magyarországon az RS21 és RS60 típusszámú, 2005 március és 2006 június között gyártott hűtőgépeket érinti a hiba, ezért a megelőző karbantartást és a hiba kijavítását a cég magára vállalja.

A javítás ingyenes és kiterjed a hasonló leolvasztó rendszerrel rendelkező más hűtőgépekre is (típusszám: RSE8, RSH1, RSJ1 és SN62) függetlenül attól, hogy azt mikor vásárolták. A közleményben a cég felhívja a figyelmet arra, hogy a javítást minden esetben a Samsung Electronics Magyar Zrt. által feljogosított szervizpartnerek végzik el a vásárlók otthonában.

A fenti jelű hűtőgépekkel rendelkezők a Samsung ügyfélszolgálatánál 06-80-726-786-os (06-80-SAMSUNG), ingyenesen hívható telefonszámon jelentkezhetnek hétfőtől péntekig 8 órától 18 óráig, szombaton pedig 9 órától 16 óráig. Ebben az időben lehet megállapodni a kiszállás és javítás lehetséges időpontjában.

A címlapról ajánljuk