eur:
388.6
usd:
361.05
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Helyreigazítás

Az InfoRádióban 2009.április 23-án, valamint a www.inforadio.hu-n 18:20-kor megjelent "A műtétek jelentős részét elhalasztják Egerben" adásban és cikkben a Hospinvest által működtetett kórházakra vonatkozó alábbi valótlan tényállításokat és híreszteléseket tettük:

Valótlanul állítottuk, hogy a daganatos betegek nem sürgős operációit elhalasztják az egri Markhot Ferenc Kórházban. Az igazság ezzel szemben az, hogy a kórházban nem halasztottak el ilyen műtéteket.
Alaptalanul híreszteltük, hogy az egri szakorvosok díjazást kapnak, nem ingyen járnak be dolgozni.

Valótlanul állítottuk, hogy heves megyei kórházban és a kiskunhalasiban is leálltak a nem sürgős sebészeti műtétek. Az igazság ezzel szemben az, hogy heves megyei kórházaiban és a kiskunhalasiban is folynak a nem sürgős sebészeti műtétek is."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×