eur:
390.97
usd:
366.79
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Halálos munkahelyi baleset miatt nyomozás Nemesnádudvaron

Halált okozó, foglalkozás körében elkövetett, gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt nyomozást indult egy februárban munkahelyi baleset miatt Nemesnádudvarról kórházba szállított és ott később a sérülései következtében elhunyt férfi ügyében.

A Bajai Városi Kórház február 23-án tett bejelentést a helyi rendőrkapitányságra, miszerint ellátásban részesítettek egy 28 éves férfit, aki Nemesnádudvar külterületén, egy gazdasági társaság sertéstelepén, bontási munkálatokat végzett egy cég alkalmazottjaként és egy épület födémszerkezete beszakadt alatta - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nyíkos Tamás hadnagy hozzátette: a koponyasérüléssel kórházba szállított férfi március 2-án a sérülései következtében a kórházban életét vesztette.

Címlapról ajánljuk

Súlyos gond merült fel az elektromos autózással kapcsolatban

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez - olvasható Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) hétfőn közzétett jelentésében.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×