eur:
385.47
usd:
354.29
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

Botrányos jegyváltás Madonna koncertjére

Már szinte valamennyi gold kategóriájú jegy elfogyott Madonna augusztus 22-re meghirdetett budapesti koncertjére - közölte a szervező Live Nation Hungary Kft.

A cég felhívja a figyelmet arra, hogy korábban az AC/DC jegyekért volt hasonló roham tavaly. A Sticky and Sweet koncert az elmúlt évben a legnagyobb bevételt hozó turnésorozat volt a világon. A budapesti koncertet a tervek szerint a Kincsem Parkban tartják.

Több hallgatónk jelezte, hogy órák óta, tömött sorokban állnak az országos jegyirodák előtt azok, akik a Madonna koncertre szeretnének belépőjegyet vásárolni. A kényszerű várakozás oka, hogy a Ticket Pro jegyforgalmazó számítógépes rendszere összeomlott.

Pénteken tíz órától kaphatóak a Ticket Pro hálózatába tartozó jegyirodákban - a legdrágább jegy 30 ezer forint - az augusztusi Madonna koncertre váltható jegyek. A jegyirodák előtt azonban egyre türelmetlenebbek a rajongók, mivel a jegyeket regisztráló számítógépes rendszer meghibásodott, így az eladás sok helyen szünetel.

A rendszer meghibásodására utaló jel az is, hogy Ticket pro honlapja jelenleg nem elérhető, azon a következő információ jelenik meg: weboldalunkat jelenleg rengeteg felhasználó látogatja. A jegyértékesítési szolgáltatás színvonalának fenntartása érdekében a tartalomszolgáltatást szüneteltetjük.

Az InfoRádió értesülése szerint több jegyirodánál, például a gödöllői IBUSZ jegyiroda standjánál is komoly szóváltás alakult ki a türelmetlenkedő vásárlók és az eladók között. Az értesülést a jegyiroda vezetője megerősítette, azonban rádiónknak nem nyilatkozott.

A Ticket pro központjában azt a felvilágosítást kaptuk, hogy a cég informatikusai dolgoznak a hiba elhárításán, viszont arra a kérdésünkre, hogy mikor áll helyre a rendszer nem tudtak válaszolni, a vásárlók türelmét kérik. További részletekről pedig - ígéretük szerint - a délután folyamán nyilatkoznak majd.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Még operálják Robert Ficót – ennyit tudni a merényletről

Még operálják Robert Ficót – ennyit tudni a merényletről

Életveszélyes haslövése miatt műtik a szlovák miniszterelnököt Besztercebányán, egyelőre nincs hivatalos tájékoztatás az állapoitáról.

Boris Pistoriusnál betelt a pohár: saját kormányára támadt a miniszter

Elfogyott a türelme Boris Pistoriusnak a költségvetési megtakarításokkal kapcsolatos, immár maratoni vitában. Ráadásul ennek egy koalíciós reggelin adott hangot, amelyet az általa vezetett minisztériumban tartottak több társminisztérium képviselőinek részvételével. Értesülések szerint a reggeli kellős közepén a miniszter olyan kijelentésre ragadtatta magát, amit többen akár félre is értelmezhettek volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
Új atomfegyvert állított szolgálatba Oroszország, részben kiűzték az ukrán erők az oroszokat Vovcsanszkból - Háborús híreink szerdán

Új atomfegyvert állított szolgálatba Oroszország, részben kiűzték az ukrán erők az oroszokat Vovcsanszkból - Háborús híreink szerdán

Az orosz fegyveres erők szolgálatba állították a nukleáris töltet hordozására is alkalmas Bulava interkontinentális ballisztikus rakétát. Miközben tovább folynak a harcok Harkiv megye Oroszországgal határos területein, az ukrán hírszerzés attól tart, hogy Szumi régió ellen is támadás indulhat. Az ukrán vezérkar szerdai jelentése szerint csapataiknak részben sikerült kiszorítaniuk az orosz erőket Vovcsanszkból. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×