eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Karácsony előtt újra itt vannak a Tankok!

A Tankcsapda zenekar szombat este tartja meg hagyományos, év végi nagykoncertjét a Syma Rendezvényközpontban.

A Tankcsapda 1994 óta ad koncertet a karácsonyt megelőző szombaton, Budapesten. Az idei, várhatóan több mint kétórás koncerten a klasszikus korai számok és az újabb slágerek mellett elhangzik többek közt a Mire vagy kíváncsi? című új dal is, amely a Valami Amerika 2. egyik betétdala is.

Az 1989 februárjában alakult zenekar jövőre lesz 20 éves, amit az új lemez mellett a Tankcsapda több kiadvánnyal és egy tavasztól a 2009-es év végéig tartó intenzív koncertsorozattal igyekszik megünnepelni.

Az idei évre visszatekintve, az augusztus 2-án Siófokon megrendezett MTV Icon koncertről, ahol különböző magyar együttesek Tankcsapda-feldolgozásokat adtak elő, Lukács László, a zenekar frontembere elmondta, megtisztelő volt számukra, hogy az LGT-vel és a Neoton Familiával egy szintre emelték őket a magyar könnyűzenében.

A feldolgozások a Tankcsapda vezetője szerint jól példázták azt, hogy ha egy dalt jól írnak meg, akkor az bármilyen hangszerelésben megállja a helyét

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×