eur:
385.6
usd:
354.69
bux:
68335.52
2024. május 21. kedd Konstantin

Szabad-e bejönni ide betlehemmel? - karácsonyi Kaláka-műsor gyerekeknek

Szabad-e bejönni ide betlehemmel? - címmel tartja meg hagyományos, gyermekeknek szóló karácsonyi koncertjét a Kaláka együttes december 21-én a 12. kerületi Művelődési Központban.

Az est programja az azonos című, 1987-ben megjelent lemez anyagára épül, amit a Karácsonyi Kaláka című album dalai egészítenek ki. Az összeállításban népdalok és megzenésített versek szerepelnek, a műsor keretét pedig egy betlehemes játék adja.

Gryllus Dániel, a Kaláka együttes egyik alapító tagja az InfoRádiónak elmondta, a karácsony közeledtével sokat játsszák a Szabad-e bejönni ide betlehemmel? című műsort, amit az ünnep közeledtével egyre felfokozottabb hangulat kísér.

A XII. kerülteti Művelődési Központban adott koncertet megelőzően, december 20-án az IBS színpadán és a Klebelsberg Művelődési Központban is látható lesz a gyermekelőadás, míg 21-én az Óbudai Művelődési Központban, 23-án a Gödör Klubban és az alagi Szent Imre templomban Dunakeszin, 27-én Székesfehérvárott a Vörösmarty Színházban, december 29-én pedig ismét a Budapesten, a Pataki Művelődési Központban adják elő.

A gyermekelőadások mellett az idősebbeknek szóló műsorral várja az érdeklődőket Gryllus Dániel és Gryllus Vilmos december 20-án az Óbudai Társaskörben, ahol Mécs Károly színművésszel közösen mutatják be a Máté evangélium alapján készült Hegyi beszéd című zenés estet. A dalsorozat verseit Simonyi Zoltán, zenéjét Gryllus Dániel írta, amelyek közé ékelve Mécs Károly az evangéliumból vett idézeteket olvas fel.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×