eur:
385.55
usd:
355.18
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

Lejár az adófeltöltés határideje

Szombaton jár le az adófeltöltés határideje, és szintén egy nap maradt arra, hogy az ügyfelek bejelentkezzenek az egyszerűsített vállalkozói adó hatálya alá.

Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal közleménye szerint a kiegészítési kötelezettség azokra vonatkozik, akinek éves árbevétele az előző évben meghaladta az 50 millió forintot.

A tájékoztatás alapján az APEH honlapjáról tölthetik le a nyomtatványt azok, akik 2009-ben az egyszerűsített vállalkozói adót szeretnék választani.

A dokumentumok benyújtására személyesen, vagy postai úton is lehetőség van. - Az adóhivatal összesítése szerint 2007-ben 98 ezren választották az evát.

A vállalkozói kör összesített árbevétele csaknem 620 milliárd forintot tett ki, ami egyharmad-kétharmad arányban oszlott meg az egyéni és társas vállalkozások között.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×