eur:
389.63
usd:
363.15
bux:
68130.39
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Összeverték a Magyar Gárda alapítóját

Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a három férfit, aki hétfőn hajnalban betört egy vecsési családi házba. Negyedik társukat időközben őrizetbe vették.

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádióban elmondta: a négy férfi súlyosan bántalmazta a családfőt, a házból pedig készpénzt és ékszereket vitt el.

Bényi Mónika nem erősítette meg azt a lapinformációt, amely szerint a megvert férfi a Magyar Gárda alapító tagja, csak annyit közölt, hogy a családfőt súlyos koponyasérülésekkel vitték kórházba.

A szóvivő korábban a Magyar Nemzetnek azt mondta: valószínűleg nem politikai indíttatású támadás volt, ezért egyelőre rablás miatt indítottak eljárást. Bényi Mónika hozzátette: az őrizetbe vett 38 éves gyanúsítottat korábban rablás, lopás, hivatalos személy elleni erőszak és emberölés kísérlete miatt ítélték el.

Hanganyag: Kálló Izabella

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×