eur:
390.67
usd:
366.13
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Lopják a menetrendeket a budapestiek

Két nap alatt több mint száz menetrendet loptak el az emberek a BKV-megállókból - közölte el a közlekedési vállalat szóvivője.

Szilágyi Károly a Magyar Televízió reggeli műsorában emlékeztetett: a BKV egymilliónál több menetrendet helyezett el a bérletpénztárakban, és még az iskolákba, az önkormányzati irodákba, valamint az orvosi rendelőkbe is juttatott azokból, mintegy tízezer darabot.

Szilágyi Károly azt mondta, ha valaki nem talál menetrendet a megállóban, hívja fel a BKV ügyfélszolgálatát, hogy pótolhassák azt.

A budapesti közösségi közlekedést érintő változtatások kétharmadát - ez több mint hétszáz módosítást jelent - szombaton vezették be. Több járat menetrendje és számozása megváltozott, illetve útvonalvezetése és végállomása is módosult.

A metrók reggel korábban indulnak, este pedig tovább járnak. Menetrendjüket összehangolták azokkal a járatokkal, amelyekkel el lehet érni a metró vonalát.

Kiricsi Karola szóvivő az InfoRádióban azt mondta: a BKV paraméterkönyvének megváltoztatása miatt az elmúlt hetekben több mint tízezer tájékoztató táblát cserélt le a közlekedési vállalat.

Hanganyag: Sigmond Árpád

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×