eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Halálos lövöldözés Mórahalmon - képekkel

Két ember meghalt egy lövöldözésben Mórahalmon. A Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az InfoRádiónak elmondta: egy középkorú férfi és egy postásnő halt meg, azt viszont nem tudni, hogyan sült el a fegyver.

Nem sokkal reggel 8 óra után érkezett bejelentés a mórahalmi rendőrség ügyeletére, miszerint a település külterületén elhelyezett postaládáknál két személy dulakodik, és lövések is dördültek - mondta az InfoRádiónak Turczakov Szilvána, a Csongrád megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A helyszínre érkezett rendőrök egy sérült nőt és egy férfit találtak a helyszínen. A nőt, akiről kiderült, hogy postai alkalmazott, a mentők elszállították, de később belehalt sérüléseibe.

A férfi a helyszínen vesztette életét.

A szóvivő elmondta: a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya megkezdte a helyszíni szemlét. A rendőrség emberölés gyanúja alapján igazságügyi és fegyverszakértők bevonásával folytatja az eljárást.

A rendőrség még vizsgálja, hogy dulakodás közben sült-e el a fegyver, vagy a fegyveres támadó, miután megölte a postásnőt, magával is végzett.

Egyelőre még azt sem tudni, mennyi lövés dördült el. A fegyveres támadó személyazonosságának megállapítása is folyamatban van, így csak azt lehet tudni, hogy egy középkorú férfiról van szó.

Hanganyag: Kálló Izabella

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×