eur:
389.1
usd:
361.49
bux:
68733.55
2024. május 7. kedd Gizella

Gyermekei közelébe költözne a sztárénekesnő

Gyermekei közelében keres házat Britney Spears. Az amerikai énekesnő már ki is nézett egy öt hálószobás villát, ami hatmillió dollárba kerül.

Britney Spears sokat változott előnyére az utóbbi időben, így egy Los Angeles-i bíróság döntése értelmében ismét láthatja gyermekeit.

Ezt kihasználva az énekesnő máris elkezdett egy házat keresni, ami közel van volt férje, Kevin Federline tarzanai birtokához.

Britney Spears kinézett egy öt hálószobás villát, ami hatmillió dollárba kerül. A kaliforniai Encinóban lévő házban medence, pezsgőfürdő és borospince is található, bár utóbbi az énekesnő korábbi alkoholproblémái miatt lehet, hogy nem a legszerencsésebb. A sztár szerdán személyesen nézte meg a villát, de még nem döntött.

Az énekesnőtől korábbi botrányai - ittasan vezetett, miközben az autóban ott ült két fia is - miatt vonták meg a láthatási jogot januárban, és a két gyermeket volt férjének, Kevin Federline-nak ítélték.

Címlapról ajánljuk

Mbappé az utolsó párizsi BL-meccsére készül a PSG mezében

A Borussia Dortmund egygólos előnnyel kezdi a Bajnokok Ligája-elődöntő ma esti második mérkőzését a Paris Saint-Germain ellen. A sárga-feketék 2013 óta először juthatnak be a fináléba. A helyzet nem egyszerű: a francia bajnok ebben a sorozatban egyszer már legyőzte a Parc des Princes-ben a Dortmundot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×